Jdi na obsah Jdi na menu
 

Laudate....S láskou

1. 12. 2009

 

LAUDATE (všem) S láskou...

Letos jste mohli kromě obvyklých dárků pod stromečkem objevit i nové CD ženského pěveckého souboru Laudate, které nese název Laudate - S láskou! Laudate, seskupení stále mladých žen, které se už 9.rokem snaží prostřednictvím hudby těšit a rozdávat radost a hlavně lásku, se minulý rok na konci října, pod vedením dirigentky Alenky Kostkové doslova vrhly na nahrávání svého prvního CD!

I když přípravy trvaly skoro půl roku, samotné nahrávání proběhlo doslova v rekordním čase. Termín našeho velkého dne byl stanoven na 24.10.2009, kdy jsme se spolu s nahrávací společností pustili do nelehké práce. Místo vyhřátého nahrávacího studia jsme zvolili prostředí našeho Bystřického evangelického kostela, kde jsou nejen velmi dobré akustické podmínky, ale také příjemná domácí atmosféra. A tak jsme se, už od brzkých ranních hodin spolu s profesionály mohli pustit do práce. K našemu překvapení i údivu přítomných zvukařů celý proces netrval dlouho. Během necelého jednoho dne se nám podařilo nahrát  písní s živým doprovodem, jak v českém, polském, hebrejském, tak i v anglickém jazyce. Poté tato nahrávka putovala do studia, kde probíhalo upravování a "vychytávání posledních much." Některé členky Laudate zatím pilně pracovaly na sestavě bookletu CD.

Všechno se podařilo dovést do zdárného konce, a s požehnáním Božím nám bylo umožněno kousek té "naší lásky" zachytit na CD.

Věříme, že i Vám naše lahodné melodie, příjemné zvuky a laskavé tóny naplní každý den radostí a pokojem ... protože S LÁSKOU lze činit mnohé věci snáz než bez ní...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář