Jdi na obsah Jdi na menu
 

ROK 2017

 

2017.jpg

 

Rok 2017 jsme zahájily vystoupením až 29.01.2017 na nedělních bohoslužbách v Bystřici, jejichž záznam je možné shlédnout ONLINE. Hned po skončení bohoslužeb jsme vyjeli směr Jablunkov na naše tradiční novoroční setkání. Letošní Novoroční setkání s bodyguardy proběhlo 29.01.2017 v hotelu Stará Ameryka v Jablunkově. Naše posezení jsme zahájili společným obědem, a následovala volná zábava u zákusku a kávy. Večer jsme si poslechli biblické slovo našeho pastora, zavzpomínali jsme na rok minulý a taky si přiblížili plány do budoucna, a nakonec byla soutěž, ve které jsme si připomněli naši dlouhou historii. A protože naše laudatka Irka Morcinková nedávno oslavila krásné životní jubileum 70-let, tak nám při této příležitosti naše setkání s části zafinancovala, a my jsme ji předali dárek a popřáli: "hodně zdraví a Boží požehnání na každý den..."

19.03.2017 jsme vystoupily na nedělních bohoslužbách v bystřickém kostele. Bohoslužby musely být zkrácené kvůli volbám presbyterů našeho sboru na období 2017-2021. I tak jsme ale všem přítomným moc rády posloužily zpěvem našich písní.

Na Palmovou (Květnou) neděli 09.04.2017 jsme vystoupily s našimi písněmi v evangelickém kostele v Bystřici. Konaly se zde rodinné bohoslužby, na kterých jsme zazpívali dvě písně s velikonoční tématikou a dvě hebrejské písně. Celý záznam z těchto bohoslužeb je možné shlédnout ONLINE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář