Jdi na obsah Jdi na menu
 

ROK 2012

 

2012.jpg

 

Do jedenáctého společného roku, Roku 2012, jsme vstoupili spolu s našimi drahými polovičkami 26.02.2012 Novoročním setkáním na Bowlingu v Bystřici. Chvíle byla zahájena malým vstupem, který měl pro nás připravený náš pastor, a hned po něm následoval výborný sváteční oběd. Tradičně jako každý rok, tak ani letos nesměl chybět turnaj v bowlingu, na který se všichni přítomní moc těší. Kromě her a jiných aktivit jsme jako vždy měli čas i k osobním rozhovorům a vzájemnému sdílení.

09.04.2012 na Velikonoční pondělí proběhla Seniorátní bohoslužba, tentokrát v bystřickém kostele, kde jsme spolu s dalšími soubory i my posloužily svými písněmi k oslavě tohoto významného dne.

Vystupovaly jsme také 20.05.2012 na nedělních bohoslužbách, které probíhaly v Evangelickém kostele v Bystřici. Celé bohoslužby bylo možno sledovat ONLINE díky internetovému přenosu projektu IzraelJe to skvělé, protože i ti, kteří se bohoslužby nemohou zúčastnit, ji mohou aspoň sledovat přes internet.

09.06.2012 jsme se vypravili na Čantoryji, kde jsme navštívili naši dirigentku Alenku v jejich malebné dřevěné chaloupce. Nejenže jsme si zazpívali, ugrylovali klobásky, ale také jsme mohli strávit pěkné odpoledne i s našimi bodyguardy na čerstvém vzdoušku. 10.06.2012 jsme vystoupily na bohoslužbách v bystřickém kostele, které je možné shlédnout ONLINE.

14.07.2012 byl velmi významný den pro jednu naši laudatku Dagmar, která měla svůj svatební den. I tento krásný okamžik jsme chtěli strávit spolu s ní a jejím nastávajícím manželem. Nejenže jsme jim zazpívali, ale hlavně popřáli: "mnoho štěstí a lásky do jejich společného manželského života"...

18.08.2012 jsme měli po delší době soustředění, na kterém jsme kromě zpěvu písní a probírání představ do budoucna, oslavili spolu s laudatkou Emkou Polednikovou její krásné životní jubileum. Chceme ji přát: "hodně zdraví i Božího požehnání do dalších let"...

02.09.2012 proběhly nedělní bohoslužby v Bystřici, kde jsme sloužily svými písněmi. I tyto bohoslužby bylo možno shlédnout ONLINE.

I když jsme letos neměli moc koncertů, jako v letech předchozích, v období adventu jsme si to aspoň trošku vynahradily. Kromě vystoupení 02.12.2012 na 1. adventní neděli u nás v kostele v Bystřici, jsme vystoupily tentýž den na adventním koncertě v Nýdku. Tento koncert se v místním kulturním domě konal poprvé, a hned se setkal s velkým úspěchem. Nejenže si vánoční koledy přišli poslechnout sborovníci z Bystřice a okolí, ale přišlo také mnoho dalších lidí, kteří se těšili na vánoční koledy a chtěli načerpat tu pravou vánoční atmosféru.

Již jako tradičně, jsme i letos, náš společný rok s Laudate zakončily zpěvem na společné štědrovečerní bohoslužbě, která se konala 24.12.2012 v Evangelickém kostele v Bystřici, znovu dohromady se sborovníky s církve LECAV.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář