Jdi na obsah Jdi na menu
 

ROK 2006

 

2006.jpg
 

Jako každý rok jsme i Rok 2006 zahájili spolu s bodyguardy v pátek 20.01.2006 ve sportovní hale ve Vendryni Novoročním setkáním. Dali jsme si výbornou večeři, zazpívali jsme si a utkali se v klasickém turnaji v bowlingu.

21.05.2006 jsme vystoupily s několika písněmi na Konfirmaci v Bystřickém kostele.

01.09.2006 jsme se sešli i s našimi bodyguardy na GRILOVAČCE u Kostků. Hned o 2 dny později 03.09.2006 jsme vyrazili na Památku založení sboru do Dzięgielowa i s naším vystoupením.

Ke konci měsíce jsme se znovu vydali mimo naši republiku na zájezd do Nitry na Slovensku23.09.2006 v 6 hodin ráno jsme odjížděli, na místo jsme dorazili kolem odpoledne. Dostali jsme malé občerstvení a pak jsme se vydali na cestu za poznáním krás města Nitry. Kromě mnoha památek, zámků, muzeí a parčíků jsme stihli i vydatný oběd. Večer nás čekal malý koncert, kde jsme zazpívali skoro všechny písně z našeho repertoáru. Po skončení jsme se dozvěděli, že našemu vystoupení byla přítomná i místní televize. V neděli jsme vyplnili prostor na ranních bohoslužbách a po obědě jsme se museli vydat zase domů.

Hned po příjezdu jsme se zúčastnily Koncertu chórů v Třinci. Vystoupily jsme v pončech, zazpívali dvě písničky a všem se náramně líbily. Dokonce jsme byly označené jako "BYSTŘICKÉ REBELKY".

Na konci listopadu jsme zase trochu oslavovali. Vyrazili jsme i s našimi bodyguardy na chatu do Tyry, kde jsme oslavili 50-tku naší dirigentky Alenky Kostkové.

Celý prosinec se pro nás nesl v duchu adventních koncertů. Se svým vánočním pásmem koled jsme zavítaly na Večer koled do Bohumína, kde jsme celý program zahájily pochodem přes kostel se svíčkami v ruce.

Přesně 24.12.2006 na Štědrý večer jsme se domluvily a zpívaly jsme u vchodu Bystřického kostela ještě před zahájením bohoslužeb. Lidé přicházeli, my jsme zpívaly všem známé koledy a capella, jen se svíčkami v ruce a s přáním POŽEHNANÝCH SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář