Jdi na obsah Jdi na menu
 

ROK 2001

 

3763609.jpg


Rok 2001, přesněji měsíc Únor pokládáme za měsíc našeho vzniku. Je tomu už tak dávno, že si žádná z nás nemůže vzpomenout přesně na den, kdy jsme se poprvé sešly, abychom zjistily, jak nám to dohromady půjde.

Již po dvou měsících pilného trénování jsme poprvé vystoupily na veřejnosti, přesně 15.04.2001 na bohoslužbách v bystřickém kostele na Velikonoční neděli. Zazpívaly jsme jen jednu píseň Jsme pane slabé, ale i tak jsme měly velký úspěch, což nás mile překvapilo a povzbudilo k další práci.

Během roku jsme měly pár vystoupení na biblických hodinách nebo na bohoslužbách v bystřickém kostele, přesto byl náš první rok hlavně ve znamení zkoušek a pilného trénování.

V září jsme se objevily na Žnivové večernici v Bystřici, kde jsme chtěly naše vystoupení trošku okořenit. Oblékly jsme se proto do krojů a za doprovodu harmoniky jsme zazpívaly pár známých "Gorolskich pieśniczek".

Do konce roku jsme měly hodně práce. Trénovaly jsme naše první vánoční pásmo koled. Vystoupily jsme s ním na Wigilijce sester a také na Večeru koled v bystřickém kostele.
 

dscn4594.jpg
 

Náš první rok jsme zakončily vystoupením na Mezinárodním vánočním charitativním koncertu Srdce na dlani v Třinci, kde jsme spolu s dalšími interprety zpívaly vánoční písně a koledy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář